deHattemer.nl

Zaterdag, 19 september 2020

Het laatste nieuws uit Hattem

15e Lions Huiskamer Filmfestival

15e Lions Huiskamer Filmfestival
Redactie: dehattemer

HATTEM – Voor de 15de keer vindt op zaterdag 1 februari in meerdere huiskamers in de Hattemse binnenstad het jaarlijkse Lions Filmfestival plaats. Het is een activiteit waarmee de Lions Club Hattem geld inzamelt voor sociale of culturele projecten in Hattem.

"De filmcommissie van de Lions Club Hattem heeft twee prachtige films geselecteerd. Indrukwekkend geacteerd en goed voor een lach en een traan. Het populaire festival biedt een uitgelezen mogelijkheid voor een mooie ontmoeting en een inspirerende ervaring. De films blijven tot het laatste moment een verrassing voor de deelnemers, die na afloop onder het genot van een drankje gezellig kunnen napraten in Grand Café Banka Hattem aan de Markt", laat de organisatie weten.

Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren. Voor twee films, drankjes en een hapje betaalt u 20 euro per persoon. Kaarten kunt u bestellen bij leden van de Lions Club Hattem of door het sturen van een e-mail naar film@lionshattem.nl onder vermelding van het aantal kaarten en uw naam en adresgegevens. Na betaling van de factuur ontvangt u de kaarten de week voor het festival in uw brievenbus.