deHattemer.nl

Zaterdag, 19 september 2020

Het laatste nieuws uit Hattem

29 augustus 2020: New Orleans (weer) in Hattem

29 augustus 2020: New Orleans (weer) in Hattem
Redactie: dehattemer

HATTEM – Inmiddels een begrip en bijna een traditie: het jaarlijks terugkerende gratis toegankelijke New Orleans Festival in Hattem. Noteer vast zaterdag 29 augustus 2020 in uw agenda. Het terrein van Houtwerk Hattem wordt dan wederom omgetoverd tot het sfeervolle New Orleans waar u kunt genieten van jazz, blues, gospel en soul.

"Het vereist veel organisatie, tijd en geld om 2000 bezoekers - waarvan de afgelopen keer 1/3 van buiten Hattem kwam - een prachtig programma en goed eten en drinken te kunnen bieden. Door de ervaringen van de afgelopen keren hebben we weer een aantal verbeteringen kunnen doorvoeren waardoor de New Orleans ervaring nog dichter bij het echte New Orleans in de buurt komt", meldt de organisatie. "Op dit moment wordt gewerkt aan de 2020 editie van het festival. Dit betekent dat we proberen sponsoren te vinden, bands selecteren, nadenken over de aankleding van het festival, de logistiek organiseren en werken aan vele andere kleine klussen. Gelukkig worden we reeds geholpen door een groeiende groep enthousiaste vrijwilligers."

Mocht u nu ook geïnteresseerd zijn om een (financiële) bijdrage te leveren, ga dan naar de website en meld u aan als Vriend van de organiserende stichting Opoes House of Music of meld u aan als vrijwilliger via: info@opoeshouseofmusic.nl.