deHattemer.nl

Vrijdag, 18 september 2020

Het laatste nieuws uit Hattem

Ambachtelijk brood ‘De Bakker aan Huis’ gratis bezorgd

Ambachtelijk brood ‘De Bakker aan Huis’ gratis bezorgd
Advertorial

HATTEM - Wat is er lekkerder dan vers ambachtelijk brood en banket? En dan wordt het ook nog gratis bezorgd aan huis. Inwoners van Hattem en omstreken kunnen sinds een jaar het gemak ervaren van 'De Bakker aan Huis'. Martijn Hulleman rijdt op maandag met zijn 'broodbus' door de Hanzestad, om alle Hattemers te voorzien van overheerlijk, vers brood en andere lekkernijen van de bakker.

Na zijn werk als assistent-filiaalmanager bij een supermarkt was de Vaassenaar op zoek naar een nieuwe uitdaging. “Voordat ik zelf franchisenemer werd, was ik zelf klant bij De Bakker aan Huis. Daar was ik erg tevreden over. Toen ik hoorde dat de organisatie wilde uitbreiden met nieuwe franchisenemers, was de keuze snel gemaakt.”

De broodbus van Hulleman is momenteel te vinden op maandag in de omgeving van Hattem. “Iedereen kan bestellen bij De Bakker aan Huis, van particulieren tot bedrijven. Er is geen minimum bestelbedrag. Het brood wordt iedere dag vers gebakken door Bakkerij van Looijengoed uit Nijkerk. Deze bakker staat goed bekend op de Veluwe. De Bakker aan Huis biedt kwalitatief vers brood tegen een betaalbare prijs. Mensen zijn vaak te druk om boodschappen te doen, of grijpen net naast hun favoriete brood na werktijd. Dan is De Bakker aan Huis een mooie oplossing.” Via de website bakkeraanhuis.nl kan de klant een account aanmaken. “Heeft de klant eenmaal een vaste bestelling per week, dan kunnen we die vastzetten, zodat ze niet elke week opnieuw een bestelling hoeven te plaatsen. De bestelling kan elke week worden aangepast. Per maand volgt dan een factuur per mail. Mensen die geen internet hebben, kunnen hun bestelling telefonisch doorgeven en contant betalen. De klant hoeft niet thuis te zijn wanneer de bestelling wordt gebracht. Ik hang het brood aan de deur of spreek samen met de klant af waar ik de bestelling kan neerleggen of we zoeken naar een andere oplossing.”

De Bakker aan Huis verkoopt alles wat een ambachtelijke bakker ook in de vitrine heeft: een groot assortiment aan broden, maar ook gebak, stokbroden, afbakbroodjes en andere lekkernijen. Voor de feestdagen is een speciaal aanbod. Wie nieuwsgierig is geworden, kan nu wel heel voordelig kennis maken met het verse en ambachtelijke brood van De Bakker aan Huis. Wie een bestelling plaatst op debakkeraanhuis.nl of op tel. 06-57575682 betaalt met de kortingscode 'hattem' voor het eerste brood slechts 1 euro. Martijn Hulleman is ook te vinden op Facebook onder 'Martijn de Bakker aan Huis'.