deHattemer.nl

Vrijdag, 29 mei 2020

Het laatste nieuws uit Hattem

Bewoners Hof van Blom genieten van Bingo

Bewoners Hof van Blom genieten van Bingo
Ingezonden door: Margreet van Loo

Een bak met getallen, een tafel vol prijzen en tussendoor een verse warme kroket. De ingrediënten van een zeer geslaagde Bingo voor bewoners van de seniorenwoningen van de Hof van Blom van Driezorg tijdens Bevrijdingsdag. Het was even zoeken hoe iedereen de getallen goed konden verstaan, maar uiteindelijke lukte het. Zo konden bewoners vanaf hun balkon genieten van dit spannende spel. Alle prijzen werden beschikbaar gesteld door vele ondernemers uit Hattem.

Samen

Het werd een van de lichtpuntjes in deze eenzame weken tijdens de coronacrisis. De Bingo kwam er door mevrouw van Piekeren. Zij bedacht en organiseerde samen met haar man, dochter en schoonzoon deze middag, onder andere voor haar eigen moeder die ook in de Hof van Blom woont. “Het was een hele geslaagde middag. Iedereen vond het hartstikke leuk. Bewoners hadden enorm uitgekeken naar dit moment. De afgelopen weken zijn bewoners al regelmatig in het zonnetje gezet met bloemen en muziek. Maar dit was sinds lange tijd echt weer een activiteit die ze samen konden doen.” De middag werd ondersteund door vrijwilligers Gert en Gerda Poortman van Stichting Welzijn Hattem.

De prijzen werden beschikbaar gesteld door Albert Heijn, Boni, bakker Blom, Ijscowd en een vrijwilliger maakte drie mooie bloemstukken. Cafetaria Bouwmeester zorgde voor de warme snack en dankzij Stichting Welzijn Hattem kon iedereen de omgeroepen cijfers goed verstaan. Alle betrokkenen en sponsoren hartelijk dank!

Driezorg

Ruim 1500 mensen ontvangen zorg van Driezorg. Bijna 850 medewerkers en bijna 650 vrijwilligers zetten zich iedere dag in om bewoners en cliënten zoveel mogelijk de regie over hun leven te geven en te behouden. Als grootste zorgaanbieder in Zwolle en Hattem is Driezorg altijd dichtbij. Kijk voor meer informatie op www.driezorg.nl