deHattemer.nl

Vrijdag, 29 mei 2020

Het laatste nieuws uit Hattem

Doe mee met de #7dagenwater challenge

Doe mee met de #7dagenwater challenge
Redactie: dehattemer

HATTEM – JOGG Hattem daagt alle Hattemers uit om mee te doen met de #7dagenwater challenge. De #7dagenwater challenge wordt georganiseerd van 15 tot 21 juni. De challenge is een initiatief van de gezamenlijke acht JOGG gemeenten in de regio Noord Veluwe.

“Het doel van de challenge is om de jeugd, jongeren, volwassenen en gezinnen te laten ervaren dat het drinken van (kraan)water gezond, leuk en gemakkelijk is. Natuurlijk dagen we ze uit om dit zeven dagen vol te houden. Meld je aan via 7dagenwaterchallenge.nl en doe mee. Aanmelden kan tot 11 juni. Na de aanmelding ontvang je een gratis starterskit met daarin onder andere een polsbandje, leuke gadgets en meer informatie.

We starten op maandag 15 juni om 00.00 uur en eindigen op zondag 21 juni om 23.59 uur.
Je mag gewoon eten , maar drinkt een week lang alleen water en thee zonder suiker. Nodig vooral ook je familieleden en vrienden uit om mee te doen”, aldus JOGG-regisseur en buurtsportcoach Marijke Tip.

“Het beste drinkwater komt gewoon bij jou uit de kraan. In Nederland hebben we het beste kraanwater ter wereld. Het is van topkwaliteit, lekker, gezond en duurzaam. Het is goedkoper dan water uit een fles en is het milieuvriendelijkste drankje dat er is. Bij Vitens werken ze dag in dag uit aan het winnen, zuiveren en leveren van drinkwater van topkwaliteit. Vul dus je bidon met kraanwater tijdens de challenge. Het zou mooi zijn wanneer we in deze week met zoveel mogelijk Hattemers deze waterchallenge aangaan om samen te werken aan een gezonde leefstijl.”