deHattemer.nl

Maandag, 10 augustus 2020

Het laatste nieuws uit Hattem

Hattem Bezorgt vastgelegd op beeld

Redactie: dehattemer

HATTEM- Toen de coronacrisis uitbrak, zaten de Hattemse winkeliers niet bij de pakken neer, maar sloegen de handen ineen en gingen al snel van start met de bestel- en bezorgservice Hattem Bezorgt. Een daverend succes. Dit initiatief is nu vastgelegd op beeld door het team van Studio Moestuin.

De film is een idee van het HAVO bestuur en ter ondersteuning van de ondernemers die met Hattem Bezorgt mee doen. "De film kon kostendekkend gerealiseerd worden, mede dankzij twee externe sponsoren, gemeente Hattem en NTP. Zij wilden graag meewerken om de lokale ondernemers te steunen in deze moeilijke tijd", vertelt Klaas van Dieren, voorzitter van de Hattemer Vereniging van Ondernemers (HAVO).

Zoals gezegd: Hattem Bezorgt is een succes. "We overwegen om dit ook na de corona perikelen voort te zetten", aldus Van Dieren. "We zijn bezig om de financiering rond te krijgen om de websites shoppeninhattem.nl en hattembezorgt.nl tot een platform om te kunnen vormen. Tevens zijn we in gesprek met een instantie om de bezorging te gaan overnemen."