deHattemer.nl

Maandag, 6 juli 2020

Het laatste nieuws uit Hattem

Informatieavond Van der Valk hotel Hattem

Informatieavond Van der Valk hotel Hattem
Redactie: dehattemer

HATTEM- Er zijn plannen voor een vestiging van hotelketen Van der Valk op Bedrijvenpark H20. Daarom organiseren Hotel Van der Valk, Bedrijvenpark H2O en de gemeente Hattem een informatieavond over deze plannen. Deze vindt plaats op donderdag 2 juli bij Kwekerij Souman, Zuiderzeestraatweg 34 in Hattem.

Om voldoende afstand te kunnen houden van elkaar, wordt de avond verdeeld in drie informatierondes van ieder 45 minuten. Deze rondes starten om 18:30 uur, 19.30 uur en 20.30 uur. De aanwezigen worden bijgepraat door Hotel Van der Valk, als initiatiefnemer. Bedrijvenpark H2O, als ontwikkelaar van het bedrijvenpark H2O en de gemeente Hattem, voor de bestemmingsplanprocedure.

Van der Valk is van plan om langs de A50 bij Hattem een hotel te vestigen. "De combinatie van de dichtbij gelegen autosnelweg A50 en A28, de rustieke omgeving en de historische binnenstad van de gemeente Hattem, maken juist deze locatie geschikt." De gemeente Hattem bereidt momenteel het bestemmingsplan voor.

Opgeven voor de informatieavond kan via gemeente@hattem.nl onder vermelding van ‘informatieavond Van der Valk’. Per mail volgt een bevestiging met het tijdstip waarop u welkom bent, zo kan iedereen veilig de informatiebijeenkomst bezoeken.