<< Ga terug

Laatste week wintersale bij  Koops Bedden

Advertorial

Laatste week wintersale bij  Koops Bedden

WEZEP- De laatste week van de wintersale is bij Koops Bedden van start gegaan. Nog deze week kan er geprofiteerd worden van extra voordeel op showroommodellen boxsprings, kasten, comfortledikanten, slaapkamers, matrassen, dekbedden, kussens en bedtextiel.

Ente Bosma-junior: “Mijn vader en ik zijn net terug van diverse internationale beurzen in Parijs, Keulen en Nieuwegein. Verder hebben we in Nederland diverse huisshows en presentaties bijgewoond en krijgen we weer voldoende nieuwe collectie binnen en daarvoor hebben we ruimte nodig in onze showroom. Daarom hebben wij heel veel boxsprings, matrassen, bodems, kasten, bedden voor jongvolwassenen en comfortbedden extra afgeprijsd. Ook op het wereldmerk Tempur kunnen we nog deze week de aanbieding doen van ‘tweede artikel 50 procent korting’. Dit geldt voor de gehele collectie, dus ook voor kussens, bodems en ledikanten.”

Bosma vervolgt: “Verder hebben we diverse voorraadmatrassen van zowel pocketvering, natuurlatex als traagschuim van onder andere de merken Royal Dreams, Auping en Tempur afgeprijsd en hebben we nog diverse boxsprings op voorraad die ook extra voordelig zijn afgeprijsd. Ook geven wij nog extra voordeel op onze enorme collectie bedtextiel, zoals meer dan 1.200 overtrekken van de bekende merken Essenza, Bedding house, van Dijck, house in style en Hackett and Lane enzovoorts. Verder hebben wij nog vele honderden hoeslakens, moltons en topdekhoeslakens van de bekende merken in de aanbieding met kortingen die kunnen oplopen tot wel 50 procent. Tot slot hebben wij nog diverse donzen, wollen en synthetische dekbedden en uiteraard alle soorten kussens afgeprijsd.”

Koops Bedden vind je aan de Rondweg 72 in Wezep en is telefonisch bereikbaar op tel. 038-3761212. Voor meer informatie kijk op de website www.koopsbedden.nl en/of de facebookpagina.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo