deHattemer.nl

Dinsdag, 7 april 2020

Het laatste nieuws uit Hattem

Maak een mooie tekening of kaart voor onze ouderen

Maak een mooie tekening of kaart voor onze ouderen
Redactie: dehattemer

HATTEM – Stichting Welzijn Hattem (SWH), RTV Hattem en De Hattemer starten een kaarten- en tekeningenactie voor de ouderen en zieken in de gemeente Hattem.

Door de maatregelen rondom het corona virus dreigen vele ouderen en zieken in een isolement terecht te komen. Zij mogen geen bezoek meer ontvangen en worden opgeroepen om de komende tijd binnen te blijven.

Om hen een hart onder de riem te steken roepen we de Hattemers op om in actie te komen. Kinderen kunnen een mooie tekening voorzien van een boodschap gooien in de brievenbus van MFC de Marke of bij de Hattemer aan de Tweede Walsteeg 4. Ook kaartjes of andere leuke kunstwerken zijn welkom, zo lang ze maar in de brievenbus passen. Graag voorzien van voornaam en leeftijd. Een aantal jongeren zullen tekeningen en kaartjes bezorgen in de brievenbus bij de ouderen.

Juist in deze spannende tijden willen we laten weten dat alle Hattemers van jong en oud om onze ouderen heen staan. Ook horen we graag van u wie een bemoedigende boodschap kan gebruiken. Dan zorgen wij dat deze persoon een kaartje of tekening ontvangt. Samen komen we dit te boven!

Meer informatie over deze actie is te horen in het speciale radioprogramma van SWH en RTV Hattem. Deze coproductie onder de naam SWH Speciaal wordt in de maand maart elke dinsdagmorgen van 9.00 uur – 10.00 uur uitgezonden. Ook in de Hattemer van volgende week meer aandacht voor deze actie.

We wensen u veel sterkte toe de komende tijd. Pas goed op elkaar!