deHattemer.nl

Dinsdag, 7 april 2020

Het laatste nieuws uit Hattem

Met korting online EHBO cursus volgen

Met korting online EHBO cursus volgen
Redactie: dehattemer

HATTEM- "In deze weken, waar het coronavirus alle sociale contacten tot een nulpunt heeft gebracht, hebben veel mensen ook vrije tijd gekregen, meer aandacht voor elkaar.

Maar wellicht verveelt u zich omdat u niet naar de sportschool kunt, omdat u uw werk als mantelzorger niet kunt uitvoeren of waarin u uw geliefde hobby niet uit kunt oefenen.

Juist daarom ruimschoots tijd om online een uitgebreide EHBO-cursus of EHBO opleiding voor kinderen en baby's te gaan volgen!"

Het Rode Kruis, afdeling Noord Oost Veluwe, biedt u de mogelijkheid dit te gaan doen. In ongeveer 14 uren resp. 6 uren kunt u het theoretische deel van de cursus doornemen, video’s bekijken en kennis tot u nemen. U rondt dit af met een certificaat. En zodra de omstandigheden het toelaten, zullen we een dag plannen om het geheel af te ronden met praktijkhandelingen tot een officieel EHBO-diploma. "Omdat wij het zo belangrijk vinden dat iedereen een cursus volgt, nemen wij de kosten van de online cursus voor onze rekening. Meldt u aan via onze website of mail naar mdekker@rodekruis.nl. Voor meer inlichtingen belt u met onze opleidingscoördinator Magda Dekker (038-4441097)."