deHattemer.nl

Dinsdag, 7 april 2020

Het laatste nieuws uit Hattem

Nieuw logo Pruis Schilderwerken

Nieuw logo Pruis Schilderwerken
Advertorial

'T HARDE- Het schildersbedrijf Pruis Schilderwerken in ’t Harde heeft een nieuw logo en gaat daarmee ook de huisstijl en uitstraling van het bedrijf vernieuwen.

“Ons vorige logo was verouderd en paste niet meer bij de uitstraling van onze huidige organisatie. We willen vakwerk en kwaliteit uitstralen”, vertelt Joachim van Olst enthousiast. De broers Joachim en Sebastiaan van Olst staan al even aan het roer. Onder de leiding van hen verhuisde het bedrijf in 2017 naar bedrijventerrein de Koekoek in ‘t Harde.

Het nieuwe logo is opgebouwd uit de kleuren rood en donkergroen. De rode kleur is herkenbaar uit het vorige logo en straalt vitaliteit en kracht uit. De donkergroene kleur staat voor het nieuwe leven dat de broers in het bedrijf brengen. Het beeldmerk kan gezien worden als een schild, dat staat voor kwaliteit en bescherming van een woning of object. Pruis Schilderwerken staat niet alleen voor een breed aanbod in schilderwerk, maar ook voor glasservice en kleine renovaties. Daarnaast is het logo modern en beter toepasbaar voor online uitingen. Het grafische ontwerp lag in handen van Bureau Hanze in Elburg. De naam Pruis Schilderwerken bleef overeind toen Koos van Olst het bedrijf in het jaar 2000 overnam. Inmiddels staan zijn zoons Sebastiaan en Joachim aan het roer. Van daaruit bedient Pruis Schilderwerken de regio Noord Veluwe.