deHattemer.nl

Dinsdag, 7 april 2020

Het laatste nieuws uit Hattem

Oranjefeest 2020 afgelast

Oranjefeest 2020 afgelast
Redactie: dehattemer

HATTEM - De Corona-maatregelen zijn verscherpt: alle samenkomsten verboden tot 1 juni. Dat betekent dus ook dat alle activiteiten rondom het Oranjefeest 2020 afgelast zullen worden.

“Na maanden hard werken komt dit nieuws erg hard binnen. Het gaat veel verder dan de teleurstelling bij jullie als trouwe bezoekers, dit raakt ook onze artiesten, vrijwilligers, medewerkers, leveranciers en partners. Samen maken jullie elk jaar deze festiviteiten mogelijk en zonder jullie betrokkenheid zijn de Oranjefeesten van de Hattemer Oranje Vereniging onmogelijk.

We zijn al een aantal weken aan het onderzoeken wat deze afgelasting betekent in praktische zin. Met de laatste afgekondigde maatregelen kunnen we nu pas verder met afspraken wijzigen, verplaatsen en/of annuleren. Dit gaat tijd kosten. We willen vragen om een ieders begrip. Het is fijn als we van jullie even de tijd krijgen om mogelijkheden te bekijken én oplossingen te vinden. Als organisatoren wensen wij onze bezoekers, vrijwilligers, leveranciers en de vele betrokken partijen vooral de beste gezondheid. Iets wat bovenaan staat in de komende periode”, aldus de HOV.