deHattemer.nl

Vrijdag, 29 mei 2020

Het laatste nieuws uit Hattem

Prijsuitreiking Instagramactie Rode Kruis

Prijsuitreiking Instagramactie Rode Kruis
De winnaars: Alinda Heideveld, Elles Bouwmeester en Carlijn Land.
Foto: Elly van de Wetering
Redactie: dehattemer

HATTEM – De prijswinnaars van de Instagram actie van het Rode Kruis Noordoost-Veluwe werden zaterdag verrast met een heerlijke taart van Bakker Wim Blom. Onder de eerste 50 volgers werden 5 prijswinnaars getrokken.

De prijswinnaars vertelden wat het Rode Kruis voor hen betekent. Zo ging Carlijn Land als actie 5 kilometer hardlopen. Zij geeft aan dat ze erg geraakt wordt door de vele werkzaamheden van het Rode Kruis. Ze denkt er over om zich aan te melden als vrijwilliger. Alinda Heideveld komt een echte wielerfamillie. Zonder de ondersteuning van het Rode Kruis kan er geen wedstrijd verreden worden. “Ook bij andere evenementen zoals de wandel4daagse zie ik het Rode Kruis altijd staan en daarom vind ik dat de vrijwilligers van het Rode Kruis meer waardering horen te krijgen.” Elles Bouwmeester: “Ik heb gelukkig nog nooit echt met het Rode Kruis te maken gehad. Maar als ik ergens loop en zie het Rode Kruis staan dan krijg je toch wel een veilig gevoel er bij.”

Het Rode Kruis is via Instagram te volgen via rodekruisnoordoostveluwe. Binnenkort volgen er weer nieuwe acties op Social Media.