deHattemer.nl

Vrijdag, 18 september 2020

Het laatste nieuws uit Hattem

Rode Kruis heeft nog plekken vrij

Rode Kruis heeft nog plekken vrij
Redactie: dehattemer

HATTEM- Rode Kruis locatie Hattem heeft op zaterdag 3 oktober 2020 nog een beperkt aantal plekken vrij om uw bijna verlopen certificaat Eerste Hulp aan Kinderen en baby's bij te scholen.

“Opa's en oma's, papa's en mama's: neem nog een halve ochtend tijd om uw kennis weer op te frissen. Gastouders: dit is uw kans, een halve ochtend actief bezig zijn en u kunt de juiste handelingen verrichten mocht het onverhoopt mis gaan met de kleine tijdens de oppas”, aldus het Rode Kruis.

Bent u geïnteresseerd in een opleiding Eerste Hulp aan kinderen en baby's? “Dit najaar organiseren we weer een opleiding, bij voldoende belangstelling zowel op onze locatie in Epe als in Hattem. Online volgt u de theorie in eigen tempo en tijd wanneer het u uitkomt, de praktijkles volgt u op een zaterdag die we eind oktober/begin november zullen organiseren.” Belangstelling? Meld u aan via mail bij de opleidingscoördinator: mdekker@rodekruis.nl of via het contactformulier op de website https://www.rodekruis.nl/gelderland/ehakcursusnov/.